davidenyvonne.reismee.nl

Aankomst Bangkok!

Hayy Allemaal,

Hier is dan ons eerste verhaal vanuit Bangkok! Na een reis van 27 uur van deur tot deur zijn we eindelijk aangekomen, met een kleine vertraging van2 uurin Egypte. Daar konden we nog evengesluierde vrouwen spotten, ook leuk om te zien! We hebben op het vliegveld iemand ontmoet die al 6 jaar in Amsterdam woont, maar afkomstig is uit Vietnam.We hebben hem direct naar de highlight van Vietnam gevraagd,ideaal!Vandaag was onze eerste dagBangkok verkennen.Aangesproken door iemand op straat en meteen een Tuk Tuk geregeld. Hmm, na enige tijd hadden we tochonze twijfels bij deze Tuk Tuk, wel heel goedkoop dachten we allebei.We betaalde namelijk 1 euro voor 2 uursightseeing, waar je normaal 12 euro voor betaald. Al snel bleek datditde laatste dag van de week was waarop deTuk Tuk's de brandstofbetaald kregen door de overheid inThailand. Dusbeiden partijen waren hier blij mee!

We hebben vandaag veel tempels gezien. Vanavond hebben we echt lekker gegeten bij een straatkraampje, voor6 euro inclusief 2 liter bier. Ja yvonne is vandaagook maarbegonnen met bierdrinken. We hebben zojuist kennis mogen maken met onze eerste tropischeregenbui, waardoor we allbei zeinat in ons hostel zijn aangekomen. Morgen hebben we een trip van 2 dagen naar the river kwai, the floating market enverschillende watervallen, 2uurtjes vanaf bangkok. Tot het volgende verhaatlje!

Groetjess
David & Yvonne

Mark

Nog geen pingpongbal schietende she-males gespot?

Veel plezier nog daar!

jans

haai,

kei gaaf.
veel plezier bij de rivier.
yvon, een pilsje is genoeg

Sanne V.

Zooo nieettt normaal hoe goedkoop zeg!! Super chill en fijn dat alles zo goed gaat :) althans zo leest het in ieder geval!!!! TukTuks vanaf morgen duurder dus.. rib uit je lijf

Jongens nog heel veel plezier en lekker bier drinken Yvonne haha! Kuss

gert de groot

Hoi Yvonne en David,

Jullie zullen wel kei kapot geweest zijn, na zo,n lange reis van ruim 24 uur.
Maar dat ben je denk ik weer snel vergeten als je de eerste indrukken van die megastad Bangkok opdoet.
Dus inmiddels al veel tempels gezien; nog geestelijke inspiratie opgedaan??
Geniet van jullie uitje naar de river Kwai; moet heel indringend zijn.
Geniet van alles en vooral van elkaar!

Groetjes en tot mails.

Wim en Gert.

Collega's kamer 1.018 (C-N-M)

Hey David en Yvonne,
Fijn te horen dat jullie goed aangekomen zijn (je bent trouwens wat vergeten mee te nemen hier...)
Nu jullie zoveel drinken zal de fluit wel van pas komen ?
Naomi mist je al heel erg (Marian ook wel, raad eens welke taak ik d'r bij heb gekregen ? en bedankt..)
Chris komt jullie bijna achterna, als jullie zin hebben kun je 'm 18 september ophalen in Bangkok met de Tuktuk (Chris betaald)
Veel plezier en horen graag van jullie !!
Groetjes van ons

Jaymie

Hee!!!
Fijn om te horen allemaal!! Jullie zullen wel kapot zijn geweest na zn lange reis. Ben wel echt benieuwd naar alle mooie dingen die jullie al hebben gezien en nog gaan zien:) En jaa Yvonne aan het bier!! IS net als met oliijven eten ;)(moet je leren drinken) hahhahaha...Succes!!

Dikke knuffel!!!

anna

wat een mooie verhalen,en wat ben ik jaloers had graag als een klein muisje in jullie bagage mee willen reizen.
geniet er maar van.groetjes en heel veel plezier en heel veel zien,van Anna en Wiek .

roel peters

hey david en yvonne! een goed begin is het halve werk zegge ze wel eens,.. nog veel Plezier met jullie verdere reis!

Yvonne

bier geeft plezierrr!!! super leuk dat jullie het fijn hebben!! enjoyyy kusss

Directeur van Intervet

Een tobsporter aan het bier !!!

En hoe was het River Kwai bezoek ? Erg toeristisch, of niet ? Wij zijn ook naar het museum geweest horende bij de spoorweg (de bouw van). Dit museum lag midden in de jungle (erg mooi).

Veel plezier en o ja heb jullie al een MCD gespot...

gr. Pascal

anna

hoi.David & Yvonne

wat gaan jullie in sneltreinvaart,dus Yvonne pas goed op David ,met dit rare ventjes daar.maar jullie vliegen alweer weg van het gevaar.ik wens jullie een goede vlucht en weerheeeeel veel moois in t volgende land.

Anna en Wiek.