Adelaide to Townsville!
Wat weer een super geweldig reisverslag,en wat zien jullie er goed uit,Anna zegt geniet geniet,(ben wel jaloers)
Liefs Wiek en Anna
Heej!
Klinkt weer allemaal super goed zeg! Gaan jullie al bijna door naar de volgende bestemming.
Hier is het wel even andere koek ;)
Veel plezier nog!!
Liefs Dian
Ja dat dacht ik ook... wat zien jullie er goed uit, is vanaf te lezen dat jullie het helemaal aan het genieten zijn!!
Liefs van Sanne V.
Haai, haai.
Zou bijna over willen komen om mee te genieten.
Helaas, durf ik niet te vliegen.
Een geluk voor jullie.
Geniet van jullie reis en we lezen wel weer.
Groetjes jans 4X
Hebben jullie een dagboek bij gehouden ???
Hey Yvonne en David,
Wat is het weer een geweldig verhaal en wat
is het genieten, zo te lezen!!!!!!
Leuk om zo af en toe ff op jullie site te lezen.
Nog heel veel plezier en geniet ervan!!!!
Liefs Riet
Wat een schitterende foto's zeg!!!!!!!!!!!!
ahhhh,,, wat een super leuke foto's en wat zien jullie er goed uit!!! veel te bruin voor de tijd van het jaar, (lees: jaloers)! Ik zie jullie morgen want ik pak zometeen het vliegtuig!!
Liefs en een dikke kuss!!!
hoi David en Yvonne,
Leuke reisverslagen, mooi weer! Jullie genieten volop zo te lezen. Thailand is voor ons natuurlijk super interessant om te lezen. En de familie in Australië lijkt ons ook leuk om een keer te ontmoeten. Ach wie weet, komt het er bij ons ook nog eens van.
Bedankt voor jullie verhalen, doe voorzichtig en nog veel plezier.
xx, knuffel, doei, fam. van der Wijst
Hoi David en Yvonne,
Wat een prachtige reisverhalen weer en hele mooie foto's; dank daarvoor!
Zo te lezen genieten jullie iedere dag weer van alle nieuwe ontdekkingen, daar in dat verre Australië.
Hopelijk is het weer daar inmiddels lekker zomers aangenaam geworden. Hier verkeren we momenteel in een paar behoorlijke najaarsstormen. Koud is het nog niet en tot nu toe weinig vorst en al helemaal geen sneeuw. Dus we mogen niet klagen.
Wel behoorlijk verkouden met snotteren en hoesten.
Hopelijk hebben jullie daar geen last van.
Sinterklaas alweer achter de rug en nu op naar de kerst en oudjaarsdag het zal best heel gek zijn om dit daar met zulk mooi weer te mogen vieren. Weer eens een hele andere beleving en ervaring dan op 2e kerstdag met oma en opa, ooms en tante, heerom aan de kerstdis te zitten!!
Wij wensen jullie twee alvast hele fijne en mooie feestdagen daar toe. Geniet van elkaar en van al het moois om jullie heen (mensen en natuur).
Oom Wim en gert.
hallo yvonne en david
de beste wensen voor het nieuwe jaar
reis er lustig op los
drink er nog maar een borrel op
harrie , bart anke, marleen john gijs en pim thea